Автор:Tomig

Фракція ін’єкт. Особливості застосування для ін’єктування

Застосування колагенового білка «Геліос-11» для ін’єктування делікатесів і копченостей

У процедурах ін’єктування делікатесної групи м’ясних виробів рекомендується використовувати «Геліос-11» ін’єкт.

Розмір частинок мікрофракцій «Геліос-11» ін’єкт становить не більше 220 мкм.

Ця особливість дозволяє за порівняно короткий час досягти однорідної водної емульсії без грудочок, що є важливим показником для даних продуктів.

Рекомендації щодо застосування:

На початковому етапі необхідно приготувати суху суміш фосфатів або фосфатовмістна  суміш (суміш полі- та трифосфатів (Е451, Е452)), солі, нітриту натрію, ароматизатора шинки або яловичини і колагенового білка «Геліос-11».

— Рекомендована кількість білка в ін’єкційному розчині становить 1-1,5%.

— Для приготування розсолу необхідно розчинити заздалегідь підготовлену суху суміш у воді до повного розчинення всіх компонентів.

— Після охолодити льодом (при необхідності).

— Температура розсолу не повинна перевищувати +2, +4 ° С.

Шприцевання:

Сировину шприцують приготованим розсолом від 1-х до 3-х разів, в залежності від бажаного відсотка шприцевання, особливостей обладнання і виду сировини.

Застосування колагенового білка «Геліос-11» ін’єкт для ін’єктування показує відмінні результати, дозволяючи збільшити вихід без шкоди однорідності делікатесних виробів, знизити втрати ваги при термообробці, а також підвищити щільність готового продукту.

Об авторе

Tomig administrator