Автор:Tomig

Переваги використання «Геліос-11»

Області застосування в м’ясопереробної промисловості:

Різні види ковбас:

  • Сосиски, сардельки, варені ковбаси;
  • Варено-копчені, напівкопчені ковбаси;
  • Рубані напівфабрикати
  • Білково-жирові емульсії
  • Консерви
  • Делікатеси

Переваги використання «Геліос -11»:

  1. На відміну від білково-жирових сумішей, виготовлених зі свинячої сировини, в складі яких жир становить 8-15%, вміст жиру в «Геліос — 11» не перевищує 2%.
  2. При виробництві продукту використана спеціальна технологія очищення колагеновмістної сировини без застосування відбілювачів, консервантів і антиоксидантів.
  3. Завдяки своїй волокнистій структурі «Геліос — 11» має високу вологозв’язуючу здатність — після гідратації продукту гарячою водою (t 80-90 ° С) вологозв’язуюча здатність становить 15-20 частин води на 1 частину продукту.
  4. «Геліос — 11» має незаперечні переваги в варених тонкоемульсіонних продуктах, шинці і інших традиційних м’ясних виробах, діючи як структуроутворювач. Використання цієї функції «Геліос — 11» особливо ефективно при виробництві продуктів, в рецептури яких входить м’ясна сировина з низьким вмістом білка і відповідно, володіє слабкими структуротворними властивостями (наприклад, м’ясо механічної обвалки).
  5. Натуральний тваринний білок «Геліос — 11» забезпечує стабільність технологічного процесу, а також:
  • збільшує кількість тваринного білка в м’ясних виробах, підвищує якісні показники і поживну цінність готової продукції;
  • формує м’ясну консистенцію і структуру;
  • не містить ГМО;
  • сприяє зниженню втрат вологи при термообробці та зберіганні;
  • покращує якість нарізки продукції;
  • має такі органолептичні показники, як нейтральний запах і смак;
  • зберігає структуру в процесі заморожування / розморожування напівфабрикатів;
  1. Важливим є той факт, що використання білка «Геліос — 11» дозволяє знизити собівартість готової продукції.
  2. Завдяки своїй волокнистій структурі «Геліос — 11» сприяє зменшенню синерезиса при зберіганні готових м’ясних виробів.
  3. «Геліос — 11» не має Е номера.
  4. «Геліос — 11» стійкий до дії протеолітичних ферментів.
  5. «Геліос — 11» зберігає властивості м’ясних продуктів, що піддаються вакуумованню, завдяки влагостриманної здатності і зменшення виділення м’ясного соку.
  6. «Геліос — 11» знижує втрати ваги при термообробці (варінні) від 5% до 10%, залежно від виду продукту і його виходу.
  7. «Геліос — 11» проявляє свої функціональні властивості, як окремо, так і в поєднанні з іншими компонентами, такими як: рослинні, тваринні білки, круп’яні наповнювачі, карагенан.

Об авторе

Tomig administrator

Оставить ответ