Для приготування тіста для напівфабрикатів з м’ясної сировини рекомендується використовувати «Геліос-11» ін’єкт.
Розмір частинок становить не більше 220 мкм, що дозволяє на багато прискорити процес приготування водної емульсії і досягти якісної однорідної суміші.
Той факт, що вміст колагену в складі «Геліос-11» становить 93 ± 2%, дозволяє значно збільшити пластичність тіста, підвищити його «злипання», шов вийде тонким і міцним.
При впливі низьких температур в процесі зберігання в морозильних камерах, колагеновий білок, завдяки своєму зв’язує властивості, сприяє помітному зниженню розтріскування тіста готового напівфабрикату і втрати форми.
Вміст жиру не більше 2% в коллагеновом білка «Геліос-11» перешкоджає розвитку патогенної флори і небажаних мікроорганізмів, що дозволить збільшити терміни зберігання готової продукції.
Тісто при варінні не тріскається, не розпушується, шов не розходиться.
Рекомендації до застосування:
Склад:
Борошно — 62 кг;
Вода — 36 л;
Сіль — 1,5 кг;
Білок «Геліос-11» — 0,5 — 0,8 кг;
Разом: 100 кг
Послідовність закладки:
Колагеновий білок «Геліос-11» ін’єкт змішати в сухому вигляді з невеликою кількістю борошна.
У мішалку засипати основну частину борошна і в процесі перемішування додати приготовлену заздалегідь суміш борошна і «Геліос-11» ін’єкт.
У мішалку додати сіль і воду.
Готове тісто витримати 20-30 хвилин.
Об авторе