Автор:Tomig

Застосування «Геліос-11» у виробництві напівфабрикатів

Застосування колагенового білка «Геліос-11» у виробництві тіста для напівфабрикатів.

Для приготування тіста для напівфабрикатів з м’ясної сировини рекомендується використовувати «Геліос-11» ін’єкт.

Розмір частинок становить не більше 220 мкм, що дозволяє на багато прискорити процес приготування водної емульсії і досягти якісної однорідної суміші.

Той факт, що вміст колагену в складі «Геліос-11» становить 93 ± 2%, дозволяє значно збільшити пластичність тіста, підвищити його «злипання», шов вийде тонким і міцним.

При впливі низьких температур в процесі зберігання в морозильних камерах, колагеновий білок, завдяки своєму зв’язує властивості, сприяє помітному зниженню розтріскування тіста готового напівфабрикату і втрати форми.

Вміст жиру не більше 2% в коллагеновом білка «Геліос-11» перешкоджає розвитку патогенної флори і небажаних мікроорганізмів, що дозволить збільшити терміни зберігання готової продукції.

Тісто при варінні не тріскається, не розпушується, шов не розходиться.

Рекомендації до застосування:

Склад:

Борошно — 62 кг;

Вода — 36 л;

Сіль — 1,5 кг;

Білок «Геліос-11» — 0,5 — 0,8 кг;

Разом: 100 кг

Послідовність закладки:

Колагеновий білок «Геліос-11» ін’єкт змішати в сухому вигляді з невеликою кількістю борошна.

У мішалку засипати основну частину борошна і в процесі перемішування додати приготовлену заздалегідь суміш борошна і «Геліос-11» ін’єкт.

У мішалку додати сіль і воду.

Готове тісто витримати 20-30 хвилин.

Об авторе

Tomig administrator

Оставить ответ